Szórakozóhelyek, bárok

Hőmérséklet

A bulizás kedvelőinek igazán nincs nehéz dolguk Debrecenben. A belvárosban és az egyetemi campus területén számos bár és szórakozóhely várja a fiatalokat. 

Az önfeledt szórakozásról trendi környezet, sokszínű étel- és italválaszték, élőzene, sztárfellépők, és természetesen fergeteges bulihangulat gondoskodik.

Kapcsolódó tartalom

Before Bar Street food és a bistro ízvilág, mindezt nyakon öntve egy üveg Grey Goose-al.  Drazsé bár Finom kávékülönlegességek, izgalmas koktélok, friss házi jeges teák, limonádék és megannyi más vár a Debrecen kedvelt belvárosi sétálóutcáján lévő Drazséban. Paparazzi Kitchen&Bar Debrecen belvárosának szívében elegáns bárhangulattal, kényelmes terasszal, olasz fagylalt- és kávékülönlegességekkel, színes koktélkínálattal, nem utolsó sorban exkluzív programokkal várja vendégeit a Paparazzi. Roncsbár A belvárosi Roncsbár a Csapó utcai sétálóövezetben a debreceni fiatalok kedvelt szórakozóhelye. Stay beer bar A STAY beer bar Debrecen belvárosában található a Rózsa utca sarkán. Kínálatukban magyar kézműves sörök, kisebb cseh és egyéb külföldi főzdék sörei szerepelnek. DiVino Debrecen Az országos borbárhálózat első vidéki tagjaként nyitotta meg kapuit a DiVino Debrecen, ahol az igényes borfogyasztás kedvelői randevúzhatnak feltörekvő borászokkal, illetve híres borászfamíliák második generációjával. Lovarda A Kassai úti egyetemi campus területén található – a hajdani huszárlovardából 1999-ben átalakított – Lovarda Hallgatói Kulturális és Konferenciaközpont Debrecenben egyedülálló módon, közel 3.000 m2-en kínál kulturált művelődési és szórakozási lehetőséget. Bakelit Music Café Debrecen belvárosában, a Csokonai Nemzeti Színházzal szemben található a Bakelit Music Café, amely az egyetlen olyan pont a városban, ahonnan a színházra nyíló panoráma maximálisan élvezhető. A Bakelit Music Café hajdani elődjében gyakori vendég volt Ady Endre híres költő is, akinek egyik kedvenc helye éppen az akkori Angol Királynő Szállodában kialakított kávéház volt. Chicago Club A Chicago Club megújult belsővel, hétvégenként élő zenével és sok retro-slágerrel várja a szórakozni vágyókat. Exit bár Debrecen belvárosában – a főtértől pár percre – kellemes pincehelységben várja a lazítani, szórakozni vágyókat az Exit bár. Hall A Nagyerdei Stadion nem csak a sportolók számára közkedvelt hely, egész évben változatos élményeket kínál a nyári bulitól az őszi gasztrofesztiválon át, a téli szabadtéri jégkorcsolyázásig. Lelátói alatt, az északi kapunál nyílt meg Debrecen legnagyobb ultramodern klubja, a Hall. Miami Coctail Bar A Miami Cocktail Bar Debrecen egyetlen igazi koktélbárja, ahol 70 minőségi koktél, barátságos árak és remek kiszolgálás várja a látogatókat. Mickeyz BarClub Adekvát pajkosság, különleges atmoszféra, izgalmas koktélok. Mokka drinkbár Az egykori hal- és tejpiac helyén található Debrecen egyik leghangulatosabb belvárosi tere, a Hal köz, mely látványos bérházaival, kortárs magángalériáival, színpompás vízjátékával, nem utolsó sorban hangulatos kávézóival, teraszaival igazi kikapcsolódási pont. Pince Café & Music Club A klub változatos zenével várja vendégeit Debrecen belvárosában.

Rendezvény kereső

mikor?

válassz dátumot
Mettől
Meddig

mit?

milyen esemény?

Ossza meg