Szeged Utcai Szabadidőközpont

Hőmérséklet

A Debrecen kertvárosi övezetében található, kellemes és szép környezetben lévő horgásztó a város lakossága számára közkedvelt kikapcsolódási úti cél.

A tó  és környezete az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően mára 5 hektáros szabadidőparkká és strandfürdővé nőtte ki magát, mely kiváló helyszíne lehet céges, családi és baráti rendezvényeknek, esküvőknek, de egy egyszerű születésnap vagy névnap szűk körben történő megünneplésének is. Horgásztó, salakos futballpálya, homokos strandfoci- és strandröplabda-pálya, filagóriák, főzőhelyek, magyaros étterem, pizzéria, rendezvényház, strandfürdő, ingyenes parkoló, tágas játszótér, fedett gyermek-játszóház és ugrálóvár, hatalmas füves terület – mindez a természet kellős közepén, festői környezetben, távol a világ zajától és mégis közel, hiszen a debreceni belváros csupán néhány kilométerre van innen.

A „teljes körű kikapcsolódás minden korosztály számára” nemcsak egy közhely, hanem a valóság. A kicsiket a szabadban tágas játszótér vagy fedett gyermek-játszóház, ugrálóvár, a nagyobbakat és az aktív pihenés szerelmeseit salakos és strandfoci-pálya, illetve strandröplabda-pálya várja, és amíg a ház ura a tóparton a kapást várja, addig a család hölgytagjai egy koktéllal kezükben a strandon vagy a homokos plázson tölthetik el kellemesen szabadidejüket. A szabadban, a jó levegőn mindenki hamarabb éhezik meg, az éhség enyhítésére pedig a SzuSz több lehetőséget is kínál: „csináld magad”, vagyis saját hozott alapanyagokból elkészítheti ebédjét, vacsoráját szabad tűzön a tóparton a család, a barátok vagy épp a kollégák társaságában. Ám ha nem szívesen bajlódik a főzéssel, mert a horgászidő rovására megy, és amúgy is pihenni jött ide, akkor igénybe veheti a SzuSz étterem, vagy akár a Hajó Pizzéria szolgáltatásait. Így megkóstolhatja a házias, magyaros ízű és jó kiadós ételeket, vagy a valódi fatüzelésű kemencében készített ínycsiklandozó pizzák valamelyikét, melyet akár a stégen is elfogyaszthat a tóparton, a szikrázó napsütésben.

SZUSZ
SZUSZ
SZUSZ
SZUSZ

4030 Debrecen
Szeged utca
Elérhetőség
+36 20 984-1030

Ossza meg