Stay beer bar

Hőmérséklet

A STAY beer bar Debrecen belvárosában található a Rózsa utca sarkán. Kínálatukban magyar kézműves sörök, kisebb cseh és egyéb külföldi főzdék sörei szerepelnek.

A STAY megnyitásával a sörforradalom Debrecen városába is megérkezett, hirdetve és megismertetve a magyar kisüzemi, avagy kézműves sörgyártás gyöngyszemeit. A bár vezetése szeretné megmutatni Debrecennek, hogy a sörkóstolás élménye új dimenziókat nyithat meg az emberek életében, hiszen a színek és az ízek kavalkádja új témákat ébreszthet régi ismerősök között, valamint a személyes ízélmények és vélemények, akár összekapcsolhatnak idegeneket is.

Napjainkban a sör íze lehet selymes, kesernyés, gyümölcsös, erősen vagy csak lazán komlós, bársonyos, füstös, édeskés, kávés; a szín pedig - mintha egy őszi erdő palettáját használnánk - az egészen világostól a feketéig lehet rezes, sötét vagy enyhén barna, aranyló vagy vörösben pompázó. A Stay-ben mindegyik megtalálható, és időnként főzőmesterek segítségével ismerhetik meg a vendégek a sörfőzés titkos rejtelmeit. 

A Vendégek kedvükre válogathatnak 8 féle csapolt és közel 40 féle üveges sör közül. A paletta széles, hiszen megtalálható benne pils, láger, búza, IPA, APA, félbarna, barna, stout és gyümölcsös sör egyaránt. A színes itallapról természetesen a nem sörkedvelő vendégek is kedvükre válogathatnak a STAY-ben.

 A STAY alkalmas baráti összejövetelekre, táncos bulira, nyugodt beszélgetésekre, első randira, hangos felhőtlen nevetésre, céges rendezvényekre, második randira, meccsnézésre, családi programokra.

Stay beer bar

4024 Debrecen
Rózsa utca
Nyitvatartás
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 2:00
Elérhetőség
+36 30 871-3792

Ossza meg