Kerekerdő élménypark

Hőmérséklet

A Kerekerdő Élménypark a Zsuzsi Erdei Vasút vonalán (a volt Balla tónál), festői erdei környezetben található. A mesevilág 55 ezer négyzetméternyi területen kínál fedett és szabadtéri programokat és szenzációs attrakció elemeivel felejthetetlen élményeket valamennyi korosztály számára.

Az élményparkban már érkezéskor elkezdődhet a játék, hiszen a kőkorszaki Flinstones vízibickili már a bejáratnál található kikötőben várja a vízi kikapcsolódás szerelmeseit. A vízi élmények sorát színesíti a motoros vízi dodgem is, melybe szállva, hatalmas vízicsatákat vívhatsz. A versengés a gokart vagy a hagyományos dodgem pályán is folytatható, de a száguldás öröme elektromos kismotoron is élvezhető.

A parkban mesebeli birodalom tárul a vendégek elé interaktív mesepavilonokkal és időszakos bábszínházakkal karöltve, ahol a gyerekek megtekinthetik többek között Hófehérkét és a hét törpét, Piroskát és a farkast, vagy Jancsit és Juliskát a mézeskalács házikójukkal, de Holle anyó sem maradhat ki a sorból. Az élménypark több pontján további híres mesék főszereplői és jól ismert hősök is helyet kaptak: MirMur, a Kis vakond, a Tücsök és a hangya, Batman, Amerika kapitány, és még sokan mások.

Az élményparkban a látogatók audiovizuális élményekkel is találkozhatnak. Aki kíváncsi hamar megöregszik. – mondják. De ha mégis érdekel, miről mesél egy emberi arcot formáló Beszélő fa vagy milyen lehet igazi dzsungel környezetben vonatozni, akkor a parkban a helyed, ahol a mese világát az összes érzékszervet próbára tevő mozis élmény koronázza meg.

A lurkók trambulinon vagy épp erdei kalandpályán is kiélhetik mozgásigényüket. Drótkötélpályán, hálós kalandpályán ostromolhatják a várat, harcba indulhatnak a bástyák elfoglalásáért. További élményeket szerezve, a megfigyelő- és tájékozódó képességüket pedig az útvesztőben tehetik próbára. A legkisebbek kedvence, a körhinta természetesen ebből a parkból sem hiányozhat.

Mint láthatod, a debreceni Kerekerdő Élményparkban számos felfedezni való várja a gyerekeket. Ne hagyd ki a szellemkastélyt sem, hiszen ez a park egyik újdonsága.

A mozgásban és szórakozásban megéhezett vendégek a park vendéglátóegységeiben enyhíthetik éhüket. Nagymamánk palacsintáját eleveníti fel az élménypark palacsintázója, ahol a régi ízvilágokon (kakaós, lekváros, stb.) túl különleges ízekkel is találkozhat, aki kulináris élvezetekre vágyik. A kínálatban gofri és fánk is szerepel, gondolván azokra is, akik más desszertet kóstolnának meg.

A gasztronómiai kínálatot színesíti a nagy teraszával, rendelkező nyitott látványkonyha is, viszont a debreceni programok sorát színesítő élménypark leghangulatosabb vendéglátó egysége, a fogadó, mely minden évben új étlapjával várja a hagyományos, házias ízek kedvelőit.

Mint láthatod, egész napos, kihagyhatatlan élményt kínál kicsiknek és nagyoknak is a családok körében oly népszerű debreceni Kerekerdő Élménypark, mely idén is várja azon óvodai csoportokat és iskolai osztályokat, akik kedvezményes áron szeretnének részt venni egy nem mindennapi – intézményen kívüli – egész napos időtöltést kínáló kalandban.

A családi napok, valamint a céges rendezvények szervezésének egyik legmeghatározóbb pontja a helyszín. Ha különleges adottságokkal, színes programkínálattal rendelkező környezetben, színvonalas catering szolgáltatást kínáló debreceni rendezvényhelyszínt keresel, a Kerekerdő Élménypark ebben is a segítségedre lehet, hiszen tudod…NÁLUK MINDENNEK CSAK A KÉPZELET TUD HATÁRT SZABNI.

Kerekerdő Élménypark
Kerekerdő Élménypark
Kerekerdő Élménypark
Kerekerdő Élménypark
Kerekerdő Élménypark
Kerekerdő Élménypark
Kerekerdő Élménypark
Kerekerdő Élménypark
Kerekerdő Élménypark

Ossza meg