Karakter1517 Könyvesbolt és Kávézó

Hőmérséklet

A belváros számos izgalmas helyet, megannyi programlehetőséget kínál a várost felfedezni kívánó turistáknak. Az Emlékkertben megbújó kávézó az egykori András templom ősi alapjai mellett várja a kikapcsolódni vágyókat.

A kávézó és könyvesbolt a város szimbólumaként is aposztrofált Református Nagytemplom mögött található, ahol a látogatók a Nagytemplom helyén korábban állt középkori Szent András templom történetével is megismerkedhetnek. A hely egyik különlegessége az imaterem, melyben az András templom eredeti téglái is láthatóak. A több mint 450 éves téglák közül néhányban ma is kivehető számos fűszál lenyomata, melyek a téglák készítése, szárítása közben hagytak nyomot.

A kávézó nemcsak nevében „karakteres”. A vendégek üvegpanorámás mennyezet alatt üldögélve élvezhetik a különleges kávé- és teakészítményeket. A finomságok mellett a hangulatos kávézóban számos kulturális programot is szerveznek. A Református könyvesbolt – melynek teljes területe légkondicionált és akadálymentesített – kíbővített készlettel és ajándéktárgyak széles választékával várja a kikapcsolódni vágyókat. 

4024 Debrecen
Emlékkert
Nyitvatartás
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
Elérhetőség
+36 52 614-186

Ossza meg