Hajdúszoboszló

Hőmérséklet

Hajdúszoboszló az Alföld legismertebb fürdővárosa, melynek kedvező adottságai és szolgáltatásai egész évben megteremtik a feltételeket az aktív és passzív kikapcsolódáshoz. A fürdőzés mellett vendéglátóhelyek, szálláshelyek és Hajdúszoboszló városa is változatos programokat kínál. Az igényesen gondozott és parkosított üdülőváros tökéletesen alkalmas családok és gyógyulni, felüdülni vágyók teljes kikapcsolódására.

Hajdúszoboszló fő vonzereje a híres gyógyfürdőből, a strandból, az Aquaparkból és az Aqua-Palace-ból álló fürdőkomplexum.

Gyógyfürdő

A nagy múltú, híres gyógyfürdő gyógyvizének és számos világszínvonalú egészségügyi szolgáltatásának köszönhetően vált országos gyógyközponttá. Hajdúszoboszló gyógyvize egyedi ásványi anyag és nyomelem-tartalmának köszönhetően az egészségügyi problémák megelőzése és gyógyítása területén széles körben alkalmazható. Nyitva van egész évben.

Aqua-Palace

Az Aqua-Palace fedett tematikus medencékkel, csúszdákkal, gyermekbarát szolgáltatásokkal és változatos programokkal várja a pihenni vágyókat akár télen is. Nyitva van egész évben.

Hajdúszoboszlo
Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszló

4200 Hajdúszoboszló
Elérhetőség
+ 36 52 558-928

Ossza meg