Hotel

Hőmérséklet

Debrecen szállodái szinte minden utazóréteg igényeit figyelembe véve igyekeznek tökéletessé tenni a debreceni látogatást.

A belváros business-szállodája az üzleti utazók kényelmét szolgálja, a sporthotel a sportolókat és a szurkolókat várja. A gőzmalomból átalakított szálloda, valamint Európa egyetlen huszárszállodája pedig a városlátogató kalandorokat szólítja meg. Természetesen a csendre, kikapcsolódásra vágyók is megtalálják a wellness-élményeket és az ötcsillagos luxus szolgáltatásokat a Nagyerdőn és a várost körbeölelő Erdőspuszták szívében. Bővebb információért, valamint aktuális csomagajánlatokért, kedvezményekért látogasson el a szállodák honlapjára!

Kapcsolódó tartalom

Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotel**** A szálloda Debrecen pihenőövezetében, a megújult Nagyerdei parkban helyezkedik el, egy komplexumban a vadonatúj „szaunavilággal” kibővült, megszépült termálfürdővel, a télen-nyáron kellemes klímát kínáló, egyedülálló növényvilággal rendelkező mediterrán élményfürdővel, strandfürdővel, gyógyászati részleggel. Hotel Lycium**** Debrecen A Hotel Lycium Debrecen szívében, a Református Nagytemplom és a főtér szomszédságában található. A Kölcsey Központ épületegyüttesében lévő szálloda ideális üzleti utazók számára, de belvárosi elhelyezkedése miatt közkedvelt szálláshely a városlátogatók körében is. Sport Hotel*** A háromcsillagos superior szálloda a nagyerdei pihenőövezetben egyaránt kínál tökéletes körülményeket edzőtáborozó csoportok, rendezvények résztvevői és aktív kikapcsolódásra vágyó családok számára. Hotel Divinus***** A Hotel Divinus***** a híres Nagyerdő kapujában található. A mediterrán hangulatú szálloda minőségi szolgáltatásokkal, konferenciatermekkel és wellness részleggel várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket.  Platán Hotel**** Családias szálloda a nemzetközi repülőtér közelében, ingyenes parkolóval, wellness-részlege, különterme révén az üzleti utazók és a pihenni vágyók is kellemesen tölthetik el itt az idejüket. Erdőspuszta Club Hotel **** A városhoz közel, az Erdőspusztákon található hotel erdei panorámás szobáival és lakosztályaival, különtermeivel, hangulatos éttermével, borozójával, wellness-szolgáltatásaival, vendégházával és lovastanyájával remek helyszíne a családi üdüléseknek és egyéb programoknak.   Hotel Óbester**** A Hotel Óbester****, a világ első huszárszállodája Debrecen belvárosában, a Nagyerdő kapujában. A szálloda csendes, hangulatos elhelyezkedését, minden irányból kedvező megközelíthetőségét a üzleti utazók épp úgy preferálják, mint a wellneszezni kívánó városlátogatók.  Villa Hotel**** A régi korok emlékét idéző 15 szobás, négycsillagos szálloda a Nagyerdei park hangulatos zöldövezetében található. Hotel Nagyerdő A hotel a város legszebb zöldövezetében, a megújult Nagyerdei parkban várja vendégeit. Centrum Hotel*** superior A Református Nagytemplom és a Református Kollégium közvetlen szomszédságában található Centrum Hotel nagyméretű szobáival a belváros szívében helyezkedik el. Grand Hotel Aranybika*** A 205 szobás, történelmi múltú, patinás Grand Hotel Aranybika visszatérő vendége volt a XX. század számos híres művésze és politikusa, mint Móricz Zsigmond és Szabó Magda. A szálloda ideális helyszíne több száz fős rendezvényeknek, üzleti utaknak, a szabadság eltöltésének, a tökéletes kikapcsolódásnak. A szálloda Üvegterme eredeti pompájában várja az ide érkezőket. Malom Hotel**** A Malom Hotel a műemlék Hortobágy gőzmalom átépítésével 2013 augusztusában nyitotta meg kapuit Debrecen belvárosától néhány száz méterre.  Hotel Gondola A belvárosi családi szálloda - közel negyven esztendős múlttal - várja régi és új vendégeit.

Rendezvény kereső

mikor?

válassz dátumot
Mettől
Meddig

mit?

milyen esemény?

Ossza meg