Csokonai Nemzeti Színház

Hőmérséklet

Az ország egyik legszínvonalasabb vidéki színházi társulatának otthont adó Csokonai Nemzeti Színház Debrecen belvárosban várja a színház és kultúra kedvelőit szeptembertől júniusig.

A színház repertoárjában egyaránt megtalálhatók prózai és zenés darabok, klasszikus és kortárs drámák, musicalek és operák, nagyszínpadi és stúdió előadások.

Az aktuális műsor a színház honlapján érhető el.

4024 Debrecen
Kossuth u. 10.
Esemény info
-0001.11.30
Csokonai Nemzeti Színház
Kapcsolat
+36 52 417-811

Érdemes még megnézni

2019.12.17 Kedd "Menjünk el a látására!" Karácsony havában ünneplőbe öltözve, narancs- és fahéjillattal, s szép énekekkel várunk Benneteket a Játszószínházban, hogy együtt készüljünk a Nap fordulójára. 2019.12.21 Szombat A Pál utcai fiúk Molnár nemzetközileg is elismert regénye számos színpadi és filmes adaptációt ihletett, és minden formájában sikert aratott. A zenés verzió ötlete a 2005-ös A Nagy Könyv című műsor után született. Geszti Péter megkereste Dés Lászlót és Grecsó Krisztiánt. A szöveghez felhasználták Török Sándor átdolgozásának néhány elemét is. Az ősbemutatóra Radnóti Zsuzsa és Horváth Csaba közreműködésével a Vígszínházban került sor 2016-ban Marton László rendezésében, ahol egyébként annak idején Molnár Ferenc háziszerzőként működött. A zenei felvételből nagysikerű CD-t készítettek. A darabot azóta is telt házzal játsszák, valamint több vidéki színház is műsorára tűzte. 2019.12.29 Vasárnap A Csizmadia és a Szélkirály esete + Meglepetés! A szegény csizmadia kénytelen a Szélkirályhoz fordulni, miután az az utolsó szemig kifújta a vékájából a fáradságos munkával megszerzett lisztet. A Szélkirály kárpótolja is a szegény csizmadiát. De vajon jól használja-e majd az ölébe hullott ajándékokat a csizmadia? Ebben az előadásban kevésbé ismert, de méltatlanul mellőzött magyar népmese elevenedik meg egy paravános-kesztyűsbábos játék keretében, sok zenével.

Ossza meg