Campus Fesztivál

Hőmérséklet

Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei rendezvénye több mint 200 programmal nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A nyári hőség sem lassítja le a bulit, sőt. Óriási tömeg, felpörgött fiatalok veszik birtokba a fesztivált minden évben júliusban.

A 100 000 látogatót is meghaladó rendezvényen az ismert hazai és nemzetközi előadók, együttesek mellett irodalmi és színházi programok, közönségtalálkozók, pódiumbeszélgetések, filmvetítések és az ország népszerű humoristái fokozzák a hangulatot. Az Artisjus-díjas fesztiválon olyan neves zenekarok léptek fel eddig, mint a 2014-ben 25 éves jubileumát ünneplő debreceni Tankcsapda, a Quimby és a The Carbonfools, de visszatérő vendég a számos díjat és elismerést besöprő Ákos is. A nemzetközi zenei élvonalból többek között olyan hírességek gondoskodtak a parti hangulatról, mint Julia Carpenter, Caro Emerald és a Subways.

A Nagyerdei Stadion környezetében megrendezésre kerülő rendezvényt nem véletlenül nevezték el a látogatók és a szervezők az „ország egyik legkomfortosabb” fesztiváljának. A hőséget az erdei sétáló utak, kutak, párakapuk mellett a folyamatos locsolás is enyhíti, de egyedülálló a klimatizált ezer négyzetméteres buli-aréna, és a kulturális programok centruma, a frissen felújított több mint 100 éves Nagyerdei Víztorony is.

Campus
légi_1_2017.
légi_2017.
légi_3_2017.
légi_5_2017.
Campus
Campus
Campus
Campus
Campus

4032 Debrecen
Nagyerdei park
Esemény info
2019.07.17 - 2019.07.21
Campus Rendezvényszervező Kft.
Kapcsolat

Ossza meg