Turista vagyok

Hőmérséklet

Debrecen a Kárpát-medence keleti régiójának központja. A cívis város lakóinak száma, gazdasági teljesítménye, kulturális sokszínűsége, az életminőség, a térségre gyakorolt hatása alapján a vidéki Magyarország fővárosa, Magyarország második legnagyobb városa.

Senki sem téved, ha Debrecent választja utazása célpontjául, s valószínűleg mindenki visszatér ide, ha egyszer már járt itt. Köszöntjük és szeretettel látjuk Debrecenben!

Kérjük, böngéssze át ajánlatainkat!

Rendezvény kereső

mikor?

válassz dátumot
Mettől
Meddig

mit?

milyen esemény?

Közelgő rendezvények

Dumaszínház | KÖNNYŰBULVÁR Kiszel Tünde Donald Trumppal készített közös fürdőruhás naptárat? Palvin Barbi bikiniben mászta meg a Mount Everestet? Istenes Bence és Csobot Adél megosztva kapott fizikai Nobel-díjat? A bulvárvilág soha nem áll meg, és folyamatosan a legőrültebb sztorikat produkálja, amelyek mellett már mi sem mehetünk el szó nélkül. Sulizáró csobbanás - Aqua Manó Party Lufieső a vízben, majd evő verseny a parton! Kézműves foglalkozások (kiskönyv készítés a nyári emlékekhez, versenyautós és hercegnős irodaszer fabrikálás). Vízi játékok és ügyességi feladatok a hullámmedencében. Aqua Zumba top slágerekre - korhatár nélkül! Karanyi / Forest Bump! A Forest Bump! vendége ezúttal hazánk, egyik legnevesebb elektronikus-zenei előadója, Karányi lesz. A játékos hangzások szakértője egy exkluzív, de abszolút groovy - afro szettel járul hozzá a nyár emlékezetes megnyitójához! Rocksuli tanévzáró mini-fesztivál A 30. tanévét ünnepelő Rocksuli tanévzáró koncertsorozata a Nagyerdei Víztoronyban. MÁSKÉPP A világhírű operaénekes, Miklósa Erika Másképp című lemezének anyagát először hallhatja élőben a debreceni közönség. Regionális magyar népdal verseny Együttműködő partner: Debreceni Nyugdíjas Klub sumMA – A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara XX. jubileumi kiállítása A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara megalakulásának 20. évfordulója alkalmából kiállítást szervezett a megyében élő, dolgozó építészek munkáiból. Kreatív nyár Nyári kézműves foglalkozás a MÉLIUSZ Petőfi Emlékkönyvtárában. Hangbújócska Zenebölcsi Helyszín: MÉLIUSZ Központi Könyvtárának Gyermekrészlege Nyelvcsere klub Szeretne egy nyelvet elsajátítani és cserébe egy másik nyelven tanítani? Akkor itt a helye a Méliusz Könyvtár Idegen Nyelvi Részlegének Nyelvcsere klubjában.

Ossza meg